D-TEC

Designet og produsert i Sverige

Det er ikke tilfeldig at de lyseste produktene produseres i Sverige hvor solen etterlater oss delvis i mørket om vinteren. Det faktum gir oss motivasjonen til å gå på jobb og lage best mulige belysningsløsninger hver eneste dag.

Ideen bak D-TEC

Idéen om å tilby arbeidsplassene bedre belysning startet i 1989. Målet vårt var, og er fortsatt, å gi bedrifter, uavhengig av størrelse, den høyeste kvaliteten på belysning muliggjort av dagens teknologi. I dag er vi stolte av å lyse opp arbeidsplassene til selskaper i en rekke virksomheter over hele Europa og Asia. Når det gjelder designet, er de svenske industridesignerne Fredrik Goffhé og Magnus Burgemeister den dynamiske duoen bak sortimentet. Og vi liker å beholde det i familien. Faktisk produserer vi fremdeles armaturene våre i Vest-Sverige, hvor det hele startet for 30 år siden.


Belysning for kresne fagfolk 

Vårt mål har alltid vært å tilby best mulig lysforhold for de mest kresne kundene. For oss betyr dette å komme så nær som mulig verdens beste lyskilde - solen. Våre produkter er designet og produsert for å gjenskape naturlig dagslys så tett som mulig på din arbeidsplass. Ganske enkelt, en strålende arbeidsplass.

LED i verdensklasse 

D-tec belysning inneholder LED - komponenter som gir et fantastisk lys som skaper det beste arbeidsmiljøet. Vi bruker lysdioder fra Cree som gir deg best mulig lys med lavt energiforbruk, uten kompromisser i kvalitet og fargegjengivelse. Denne belysningen er behagelig for pasientene, behagelig for øynene og miljøvennlig. Fargetemperaturen kan varieres dynamisk (alternativ) og gjengi den døgnvariasjonen i spektral kvalitet, og reduserer dermed risikoen for at kroppens biologiske rytme påvirkes negativt. 

All D-tecs belysning er testet av en uavhengig organisasjon og er godkjent og sertifisert i henhold til IEC 62471: 2006 Fotobiologisk sikkerhet for lamper og lampesystemer. Belysningen inneholder lysdioder som er klassifisert i henhold til risikokategori 0 eller 1 og er testet og godkjent med brede sikkerhetsmarginer, som fullfører standardene for bruk i kliniske miljøer og de franske ANSES-anbefalingene for LED-belysning og eksponering for blått lys.

Fem års garanti. Ingen forpliktelser. 

Etter å ha bestilt din favoritt på d-tec.se eller gjennom en av våre forhandlere, kan vi tilby deg full supportdekning og fem års garanti. Det er ingen strenger festet. Bortsett fra at ledningene holder armaturene flytende fra taket, altså. Besøk d-tec.se for å lære mer.